close
הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
22.08.2017
 
חדשות אחרונותמומלצים ב'בחדרי'
לרשימת המאורסים המלאה >>
יעקב רבלין - דין וחשבון
אבי בלום - בית ספר לפוליטיקה
לכל המבזקים
חדשות אחרונות חדשות אחרונות

קנלוני קישואים במלית פיצה / שף ציפי כהן

הדפס
תגיות: שבועותחלביאוכל

זמן הכנה 20 דקות, 4-5 מנות

הרכיבים:
2 קישואים בינוניים
שמן זית
250 גרם גבינה צהובה מגורדת 28% נֹעם
100 גרם גבינת קרם שמנת 5% טרה
100 גרם קוטג' 5% טרה
25 גרם רסק עגבניות
כף תבלין לפיצה
שן שום
כף קטשופ
מלח ופלפל
טבעות זיתים

אופן ההכנה:
פורסים את הקישואים לאורכם לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
מורחים שמן זית על מחבת פסים ומחכים עד שהמחבת לוהטת.
מטגנים את הקישואים משני הצדדים עד להזהבה ומניחים בצד.

להכנת רוטב הפיצה:
מערבבים רסק עגבניות, שן שום, תבלינים וקטשופ.
טוחנים בבלנדר מוט. על כל פרוסה מפרוסות הקישואים
המטוגנים מורחים שכבה דקה של גבינת שמנת וקוטג'
ומעל רוטב פיצה. מפזרים פתיתי גבינה צהובה מגורדת
וטבעות זיתים. מגלגלים את הרצועות ומסדרים בתבנית אפייה.
אופים ב-180 מעלות 15-10 דקות, עד שהגבינה מבעבעת.

לגיוון: למלית גבינה מוקרמת, מוותרים על רוטב הפיצה
ומוסיפים שום כתוש לגבינה.

רוצה לקבל עדכונים והטבות בווטסאפ של לובי נשי ? הצטרפי>>
אולי יעניין אותך גם

פתח את כל התגובות   הוסף תגובה
תגובות