close
הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
23.08.2017
 
חדשות אחרונותמומלצים ב'בחדרי'
לרשימת המאורסים המלאה >>
יעקב רבלין - דין וחשבון
אבי בלום - בית ספר לפוליטיקה
לכל המבזקים
חדשות אחרונות חדשות אחרונות

כרובית מטוגנת בטעם חמוץ מתוק

זהו אחד הנשנושים האהובים ביותר, וכדאי להכין מראש כמות גדולה מכיוון שפרחי הכרובית שכבר טוגנו - מתחסלים מהר מאוד. אפילו לפני שמספיקים לשפוך עליהם רוטב

1
הדפס

החומרים:

ראש כרובית.
רוטב סויה.
3 ביצים לבלילה.
קמח מנופה.
שמן זית לרוטב.
מים להרתחה.
1/2 כפית פפריקה.
סוכר חום.
1/4 כפית פלפל שחור גרוס.
2 כפות רוטב צ'ילי מהבקבוק.
1 כף חומץ.
1/4 כפית כוסברה.
1/4 חבילה שקדים מולבנים גרוסים.

אופן ההכנה:

1 כרובית עם רוטב מיוחד.

לוקחים כרובית קטנה מפורקת לפרחים ושמים במים רותחים עם כף מלח.

בלילה לטיגון:

לטרוף 3 ביצים.
להוסיף 3 כפות קמח מנופה, מלח, פלפל שחור.

רוטב - לערבב בקערה:

2 כפות שמן זית.
חצי כפית פפריקה.
2 כפות רוטב סויה.
כף סוכר חום (לא חובה).
מעט פלפל גרוס.
2 כפות רוטב צ'ילי.
1 כף חומץ.
לערבב היטב.

לסנן את הכרובית, לטבול בבלילה, לטגן עד הזהבה.
לשפוך רוטב מעל - לספיגת טעמים, לפזר כוסברה ושקדים גרוסים.
אפשר לפזר שומשום קלוי, אגוזים, מה שאתם אוהבים - זה משדרג את המנה.

בהצלחה ובתאבון.

רוצה לקבל עדכונים והטבות בווטסאפ של לובי נשי ? הצטרפי>>
אולי יעניין אותך גם

פתח את כל התגובות   הוסף תגובה
תגובות    
מעדן הקרויט הזה אהוב ביותר על האדמו"ר מפורשעיי ואלפי חסידיו (ל”ת)
יהוסף 01:58 21/07/2017
1