close
הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
 
לרשימת המאורסים המלאה >>
יעקב רבלין - דין וחשבון
אבי בלום - בית ספר לפוליטיקה
לכל המבזקים
חדשות אחרונות חדשות אחרונות

האוכל דג ביום דג: מתכון למושט בטמפורה

רעיון מקורי ושונה לדג מושט בבלילת טמפורה. רחלי אוחנה עם מתכון קל במיוחד - מומלץ להגשה עם כל תוספת שאוהבים

1
הדפס

החומרים:

3 ביצים.
2-3 כפות קמח.
חצי כפית א. אפיה.
מלח.
פלפל.
כמון.
מעט א. מרק.
כוסברה יבשה.
כורכום.
שום גבישי.
מעט שמן זית.

ההכנה:

לערבב את הטמפורה היטב.
לשפוך על הדגים מכל כיוון.
להכניס למקרר לשעה בערך.
לטגן בשמן לא עמוק מדי וגם לא לגמרי רדוד אלא אמצע - כמו לשניצל.
מומלץ לטגן בחום בינוני בשמן לא מדי רותח.

להגיש ליד איזו תוספת שאוהבים.

רוצה לקבל עדכונים והטבות בווטסאפ של לובי נשי ? הצטרפי>>
אולי יעניין אותך גם
פתח את כל התגובות   הוסף תגובה
תגובות    
לכמה מנות דג זה???  
אני 13:54 15/01/2018

אוףף אני שונאת שאין במתכון כמויות מדויקות! כמה מלח? כמה דגים?? כמה תבלינים??

הוסף תגובה חדשה
הגב לתגובה זו
1