close
הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
19.02.2018
 
לרשימת המאורסים המלאה >>
יעקב רבלין - דין וחשבון
אבי בלום - בית ספר לפוליטיקה
לכל המבזקים
חדשות אחרונות חדשות אחרונות

לקראת ט"ו בשבט: פופייט במילוי פירות יבשים

כתף מרכזי מס' 4, בשר עטרה – בית יוסף: החלק הזה הינו נתח רזה, המתאים לכמה סוגי בישול. החל מנתח לצלי, שניצל בקר, פופייט ממולא ועוד • לקראת ט"ו בשבט הקרב הבאנו לכם מתכון לפופייט במילוי פירות יבשים

הדפס
פופייט במילוי פירות יבשים. צילום: שף דוד כרמי
פופייט במילוי פירות יבשים. צילום: שף דוד כרמי

מצרכים: נתח כתף בשר עטרה פרוס דק כמו לשניצל ומשוטח בפטיש ע"ג ניילון עד שיהיה דק, בפעולת השיטוח אנו שוברים את סיבי הבשר. אנחנו צריכים גם 10 יח' שניצל בקר מכתף מרכזי מס' 4.

מצרכים למילוי: 200 גרם צימוק כהה, 200 גרם אגוזי מלך מרוסקים גס, 150 גרם משמש מיובש חתוך לקוביות קטנות 150 גרם שזיף שחור מגולען חתוך לקוביות קטנות, 1 תפוח עץ טרי מקולף וחתוך לקוביות קטנות, 1 בצל גדול מטוגן עד להזהבה, כוס קמח, שמן, 400 סמ"ק יין אדום מתוק פשוט, חצי כוס רוב טריאקי, כוס מים חמים, מלח ופלפל שחור גרוס - כחצי כפית.

אופן ההכנה: לערבב בקערה את הפירות עם הבצל מטוגן, להניח מלית בתוך פרוסת השניצל לקפל להדק ולקמח. לטגן היטב מכל הצדדים על מנת לסגור את הפרוסה ולהניח בתבנית אפייה. אחרי שהכל מונח יש לצקת בסיר הטיגון יין טריאקי וכוס מים, להביא לרתיחה ולצקת מעל הפופייטים.

לכסות בנייר אפייה. להדק בנייר כסף ולאפות בתנור למשך שעה בטמפ' 180. להוציא ולהניח על פירה בטטה וערמונים.

את המתכון הכין השף אשר גל. בתיאבון.



אולי יעניין אותך גם
פתח את כל התגובות   הוסף תגובה
תגובות