close
הפוך לדף הבית גמ"ח קופונים
 
לרשימת המאורסים המלאה >>
יעקב רבלין - דין וחשבון
אבי בלום - בית ספר לפוליטיקה
לכל המבזקים
חדשות אחרונות חדשות אחרונות

הסלט שישדרג לכם את מראה שולחן השבת

השפית יפית שנבי מציגה: סלט כרוב סגול עם פרות העונה במינימום עבודה ובמקסימום טעם

5
הדפס

רגע לפני שבת וגם בסתם יום של חול, הסלט המושלם למי שמחפשת גם טעם וגם צבע בצלחת אחת.

סלט כרוב עם פרות העונה:

1 כרוב אדום שלם.
2 תפו"ע אדום.
3 תפוזים.
צרור פטרוזיליה.
חופן חמוציות.
*ניתן להוסיף גם אגוזים קלופים שבורים.
לרוטב: שמנ"ז, לימון, מלח, פלפל שחור וטריאקי.

לחתוך את התפוחים והתפוזים לקוביות ולהוסיף לכרוב.

לקצוץ את הפטרוזיליה דק ולהוסיף.

להוסיף את החמוציות ולערבב.

להכין את הרוטב בנפרד ולערבב עם הסלט בסמוך להגשה.

בתאבון ושבת שלום

רוצה לקבל עדכונים והטבות בווטסאפ של לובי נשי ? הצטרפי>>
אולי יעניין אותך גם
פתח את כל התגובות   הוסף תגובה
תגובות    
נראה מדהים  
מלכי 15:21 09/02/2018
1
 
כמויות  
נאוה 00:25 11/02/2018

אפשר לקבל כמויות יותר מדוייקות למרכיבי הרוטב?

הוסף תגובה חדשה
הגב לתגובה זו
2
 
     כמויות לרוטב:  
יפית שנבי 08:28 11/02/2018

1/3 כוס שמן זית,
מ מלימון שלם.
3 כפות טריאקי
1 כפית שטוחה פלפל שחור.

הוסף תגובה חדשה
הגב לתגובה זו
 
כמויות  
נאוה 17:06 11/02/2018

תודה על ההתייחסות לכמויות

הוסף תגובה חדשה
הגב לתגובה זו
3
 
הכרוב שלם או קצוץ  
צח 23:24 17/02/2018

בתמונה נראה קצוץ אך בהכנה לא מופיע.

הוסף תגובה חדשה
הגב לתגובה זו
4